Skip to content

Gezamenlijk exposeren?

Deelnamevereiste: Om een gebalanceerde en effectieve expositie-ervaring te waarborgen, is het aantal deelnemers per gezamenlijke expositie locatie beperkt tot maximaal vijf. We streven ernaar de ruimte en aandacht voor elk kunstwerk te optimaliseren en bevordert een betere verdeling van bezoekers over de verschillende locaties.

Neem voor aanmelding contact op met de door u gewenste locatie (Externe locaties) of er nog voldoende plaats is.

Aanmelden in 4 Stappen

Hier is een uitleg van de aanmeldprocedure voor de Kunst4daagse Bronckhorst in 4 stappen:

Stap 1 Kies het type deelname

  • Om je aan te melden, begin je door het type deelname te selecteren dat het beste bij jou past. De Individuele kunstenaar of een bestaand collectief van kunstenaars of kunstgaleries. Volg de instructies op de aanmeldpagina om je keuze te maken. In de winkelwagen kan je de betaling van de inschrijving voldoen.

Stap 2 Ontvang toegang tot het formulier

  • Na succesvolle aanmelding en betaling ontvang je per omgaande een instructie voor aanleveren. Je krijgt een wachtwoord met toegang tot het aanmeldformulier.
  • Let op dat je het bestelnummer dat je in de mail hebt ontvangen invult bij “bestelnummer”. Dan wordt je aanmelding automatisch verwerkt.
  • Het bericht bevat de benodigde informatie en toegang tot het aanmeldingsformulier.
  • Lever hier je brochure tekst aan Max. 400 tekens, !!..beeldmateriaal brochure min. 2mb..!! max 5mb, beeldmateriaal website 1 mb > 800pixels.

Stap 3 Controle en koppeling aan de bestelling

  • Nadat je het aanmeldingsformulier hebt ingevuld, wordt je aanmelding gecontroleerd. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat alles correct is geregistreerd.

Stap 4 Terugvinden op deelnemerspagina

  • Zodra je aanmelding is gecontroleerd en gekoppeld, ben je officieel aangemeld voor de Kunst4daagse Bronckhorst. Je kunt nu je aanmelding terugvinden op de pagina met deelnemers. Hier vind je mogelijk ook extra informatie over de deelnemers en hun bijdragen aan het evenement.

LET OP: Volg deze stappen zorgvuldig om een vlotte aanmelding te garanderen en om ervoor te zorgen dat je gegevens correct worden verwerkt. Mocht je nog vragen hebben tijdens het proces, neem dan contact op met de organisatoren van de Kunst4daagse Bronckhorst via het contactformulier voor verdere assistentie.

Heeft u een vraag over uw aanmelding? stel hier uw vraag.

Back To Top