Skip to content

De Kunst4Daagse gemeente Bronckhorst algemeen.

Wat is de Kunst4Daagse gemeente Bronckhorst?

De Kunst4daagse is een vierdaags kunstevenement, georganiseerd door en voor kunstenaars uit de hele gemeente Bronckhorst. Verspreid over de hele gemeente stellen kunstenaars hun werkruimtes gedurende 4 dagen open. Er zijn 4 fietsroutes die langs alle ateliers voeren.

Wat is de doelstelling van de kunst4daagse?

Het doel is mensen kennis te laten maken met de rijkdom aan artistieke creativiteit van de Achterhoek. Fietsend door het prachtige coulisselandschap van de gemeente Bronckhorst, van kunstenaar naar kunstenaar. Ondertussen kan men genieten op een terrasje bij de deelnemende, gastvrije horeca, liggend aan de 4 routes.

Hoe kan ik de werkgroep bereiken?

De werkgroep is het gemakkelijkst te bereiken via de mail:

Algemene info: info@kunst4daagsebronckhorst.nl

Aanmelden/website: aanmelden@kunst4daagsebronckhorst.nl

Sponsoren & adverteerders: adverteren@kunst4daagsebronckhorst.nl

Telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar op nr. 06-13178404

Duurzaamheid:

We kiezen er bewust voor om de hoeveelheid brochures zo klein mogelijk te houden, dit om onnodige papierverspilling te voorkomen maar ook vanwege de hoge drukkosten.

Daarom zijn alle fietsroutes te vinden op de website, zodat je met een smartphone deze ten alle tijden beschikbaar hebt.

Deelnemers

Ik wil meedoen maar heb geen eigen atelier/expositieruimte.

Dat is geen probleem, je kan op diverse locaties aansluiten waarbij een maximum van 5 exposanten per locatie geldt. De lijst met locaties kunt u hier vinden.

Ik kan niet alle 4 dagen meedoen, wat nu?

Je wordt geacht alle 4 de dagen van 10 tot 17 uur aanwezig te zijn. Kun je niet de volle 4 dagen aanwezig zijn maar heb je een tijdelijke waarnemer dan is dat natuurlijk ook goed.

Anders is het helaas niet mogelijk om mee te doen aan de Kunst4Daagse.

Hoe doe ik mee als kunstenaar als ik niet in de gemeente Bronckhorst woon?

Dat is geen probleem, je kan op diverse locaties aansluiten waarbij een maximum van 5 exposanten per locatie geldt. Via de link vind u de lijst met Externe Expositie Locaties.

Waarom mogen er niet meer dan 5 exposanten per locatie?

Het is voor ons belangrijk om de bezoekers evenredig te verdelen over de hele gemeente Bronckhorst zodat er niet een hoge concentratie van kunstenaars op één plek ontstaat.

Waar kan ik brochures en vlaggen ophalen?

Zodra de brochures binnen zijn laten wij via de mail weten waar en wanneer je 20 brochures kan komen ophalen. Jullie hulp bij de verspreiding is hierbij zeer nodig. Mocht je een vlag willen hebben dan kun je die op dat moment kopen à €12,50

Kan ik mij aansluiten als werkgroep lid?

Regelmatig zijn er helpende handen nodig. Je kunt altijd contact opnemen als je interesse hebt: zie voor de contactgegevens onze website.

Bezoekers Kunst4daagse

Waar is de kunst4daagse te zien?

De Kunst4Daagse is te zien bij alle deelnemende kunstenaars in hun eigen atelier of werkruimte. In sommige gevallen zijn er een klein aantal kunstenaars op één locatie te vinden.

Wat gebeurt er bij slechter weer?

Ook met wat minder mooi weer ben je van harte welkom bij de kunstenaars.

Hoeveel kunstenaars doen er mee?

Gemiddeld door de jaren heen hebben er jaarlijks zo’n 100 kunstenaars meegedaan.

Wat kan ik aan kunst verwachten?

De deelnemende kunstenaars, amateurs en professionals, brengen uiteenlopende vormen van kunst en technieken. Van hyperrealistisch tot abstract werken kunstenaars bijvoorbeeld met verf, papier, textiel, keramiek, mixed media, metaal, leer, kunststof en fotografie.

Staan alle deelnemers ook op een website?

Ja, iedereen staat vermeld op de websites. Op de website hebben de deelnemende kunstenaars zelf een presentatie gemaakt waar zij zichzelf voorstellen en waar je foto’s kunt zien van hun werk.

Waar vind ik de routes?

Zodra de routes bekend zijn staan deze op de website. Ook kun je ze in de brochure vinden.

Waar kan ik een brochure halen?

De brochure is af te halen op diverse locaties in de gemeente Bronckhorst, zoals horeca, campings, VVV’s, de deelnemende kunstenaars en bij sommige supermarkten. Uiteraard zolang de voorraad strekt.
In april zullen de afhaalpunten voor de brochure nog in ‘het Contact’ bekend worden gemaakt en natuurlijk op deze website.

Hoeveel routes zijn er?

Er zijn 4 fietsroutes.

Waarom zijn het fietsroutes en geen autoroutes?

Om optimaal te kunnen genieten van het Achterhoeks coulisselandschap is het aangenaam om dat op de fiets te beleven. U bent natuurlijk vrij om deze routes te volgen per auto, maar wij kunnen niet garanderen dat de routes overal per auto begaanbaar zijn of dat er overal parkeergelegenheid is.

Kan ik de route ook met de auto rijden?

Je bent natuurlijk vrij om de routes met de auto te volgen, maar wij kunnen niet garanderen dat de routes overal per auto begaanbaar zijn of dat er overal parkeergelegenheid is.

Moet ik de route volgen of mag ik zelf een route samenstellen?

Natuurlijk ben je vrij om zelf je route aan te passen aan jouw wensen en het weer.

Adverteerders & Sponsoren

Hoe kan ik jullie steunen d.m.v. sponsoring?

Voor ál uw vragen met sponsoring of adverteren kunt u contact opnemen met het verantwoordelijke werkgroeplid. Stuur uw mail met vragen en uw contactgegevens naar adverteren@kunst4daagsebronckhorst.nl

Back To Top