Skip to content

Start inschrijving 16e Editie kunst4daagsebronckhorst

Kunst4daagse 2024
1. Wijziging van de Kunst4daagsebronckhorst voor Expositie Locaties.
2. Start inschrijving 16e Editie kunst4daagsebronckhorst
3. Opening inschrijving Contact
4. Expositie locaties kunst4daagsebronckhorst
5. Vier dagen, vier routes
6. Brochure 2024 Kunst4daagse Bronckhorst
7. Sigrid Verbruggen
8. Zepp Gerritsen
9. Ada van den Brink-Kalteren
10. Kunstenaars presentatie K4DB 2024

Beste geïnteresseerde kunstenaars,

De werkgroep Kunst4daagse Bronckhorst is weer vol enthousiasme aan de slag gegaan om een mooie en inspirerende kunstroute samen te stellen voor het aankomende Hemelvaartweekend van 9-12 mei 2024.  

We hopen samen met jullie een rijk en gevarieerd palet aan kunst samen te stellen, verspreid over de hele gemeente Bronckhorst. Ons doel is bezoekers gedurende 4 dagen laten kennisnemen van een rijk en gevarieerd palet van kunst binnen de gemeentegrenzen van Bronckhorst, zowel in de dorpskernen als in het buitengebied. Om aan de doelstelling van Kunst4daagse te voldoen is er dit jaar een limiet van 5 deelnemers per locatie. We hopen zo de verdeling van de kunstenaars over de 4 fietsroutes meer in balans te brengen. Op de website vermelden we de mogelijke externe locaties zodat je zelf contact met ze kan opnemen om te zien of er nog plek is.

Wij nodigen jou als amateur of professionele kunstenaar van harte uit mee te doen aan dit evenement.

De aanmelding voor de kunstroute in 2024 start dit jaar op 6 dec 2023. De sluiting voor deelname staat dit jaar vast op 14 januari 2024.

Let op, omdat Hemelvaart volgend jaar vroeg valt is dit eerder dan andere jaren.

De aanmelding is dit jaar anders dan andere jaren. Dit hangt samen met onze nieuwe website die nu online staat. Op de website kan je de procedure stap voor stap doorlopen.

We willen iedereen met klem vragen op tijd de aanmeldingsprocedure te starten. Na stap 1 ontvang je een bevestigingsmail met een wachtwoord dat toegang geeft tot het aanmeldformulier. Vul bij stap 2 bij bestelnummer het bestelnummer in dat je hebt ontvangen in je mail. Het is raadzaam om alle stappen voor stap 2 alvast voor te bereiden zodat je na  de bevestigingsmail gelijk je aanmelding definitief kan maken.

Denk aan je afbeeldingen en de tekst voor de brochure.(bekijk de voorbeeld brochure)

De inschrijving sluit 14 januari 2024, als je gegevens dan niet bij ons binnen zijn dan vervalt helaas je inschrijving, restitutie van je betaling is niet mogelijk.

Wijziging van foto’s en tekst is na 14 januari niet meer mogelijk, denk er dus nu al goed over na wat je wilt aanleveren.

Weet je in je omgeving nog iemand die interesse zou kunnen hebben mee te doen? Voel je vooral vrij deze mail dan door te sturen!

We kijken uit naar je enthousiaste aanmelding.

Werkgroep Kunst4daagse

Hilda, Jos, Liesbeth, Harrie, Stein, Fons, Marlou en Koertien

=============================================================

Aanmelding deelname Kunst4Daagse gemeente Bronckhorst 2023/24

Voor je definitieve aanmelding hier een korte uitleg over wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten.

WIJ:

 • Wij hebben een website waar van elke deelnemer een korte presentatie op staat
 • We maken vier fietsroutes langs alle ateliers, expositieruimtes en samenwerkende horeca
 • Er komt in vele regionale bladen een aankondiging van dit evenement, met de fietsroutes
 • Er komen brochures met de presentatie van alle kunstenaars beschikbaar voor alle deelnemers om zelf te verspreiden in je netwerk en/of omgeving. Deze brochures komen ook op toeristische plekken te liggen. Hier kunnen we je hulp goed bij gebruiken
 • Alle PR materialen hebben een QR code die gelijk doorlinkt naar onze website, dus zo zijn de presentaties van de kunstenaars maar ook de fietsroutes altijd snel online te gebruiken
 • Kosten voor deelname zijn dit jaar: je betaalt als individuele deelnemer dit jaar €50,00 excl 21% BTW voor je deelname, bestaande collectieven betalen €165,00  excl 21% BTW
 • Heb je geen eigen expositielocatie of valt jouw atelier buiten onze gemeente dan kunnen wij je in contact brengen met mogelijke locaties in de regio, houd rekening met eventuele extra kosten hiervoor

JIJ

Je moet een paar dingen voorbereiden voor je je gaat aanmelden (dit geldt voor zowel individuele deelnemers als een bestaand collectief):

 • Er is ruimte voor een tekst van max 400 leestekens (incl. spaties).

Tip: praat over jezelf in de derde persoon, bv ‘Bram is gefascineerd door licht …..’ is mooier dan ‘Ik ben gefascineerd door licht’ 

 • Je kiest maximaal 6 foto’s van jouw (jullie) werk uit voor de website (mag zowel staand als liggend) en hiervan kies je 1 liggende voor de brochure (min. 2 Mb, max 5 Mb, graag veel contrast)
 • maximaal 5 deelnemers per locatie

Spelregels voor deelname

 • Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een geschikte locatie, het organiseren van zijn expositie en een goede professionele presentatie. Deze dient plaats te vinden binnen de grenzen van de gemeente Bronckhorst. Deelnemende kunstenaars hoeven niet in de gemeente te wonen
 • Op alle locaties zit een beperking van maximaal 5 deelnemers per locatie
 • De eventuele afspraken met door de werkgroep voorgestelde externe locatie vallen onder eigen verantwoordelijkheid
 • De locatie waar geëxposeerd wordt is met ingang van Hemelvaarstdag 4 dagen open van 10.00 – 17.00 uur. Er wordt verwacht dat de kunstenaar aanwezig is.
 • De werkgroep organiseert de 4 (fiets)routes.
 • De werkgroep zorgt voor PR zoals de brochure, de website en de verdere publiciteit. Bij deelname committeer je je tot het uitsluitend gebruik van deze PR materialen.(lees onze Algemene Voorwaarden)
 • De deelnemersbijdrage geeft recht op plaatsing in de brochure van 1 kunstfoto, een korte tekst van maximaal 400 lettertekens, adres expositie locatie en websitegegevens.
 • Deelnemersbijdrage geeft recht op plaatsing van maximaal 6 kunstfoto’s op de website van de kunst4daagse met identieke tekst als in brochure.
 • Elke deelnemer krijgt ongeveer 20 brochures om zelf uit te delen aan belangstellenden
 • De brochure wordt via de deelnemers verspreid in de gemeente Bronckhorst.
Back To Top