Skip to content

Wijziging van de Kunst4daagsebronckhorst voor Expositie Locaties.

Kunst4daagse 2024
1. Wijziging van de Kunst4daagsebronckhorst voor Expositie Locaties.
2. Start inschrijving 16e Editie kunst4daagsebronckhorst
3. Opening inschrijving Contact
4. Expositie locaties kunst4daagsebronckhorst
5. Vier dagen, vier routes
6. Brochure 2024 Kunst4daagse Bronckhorst
7. Sigrid Verbruggen
8. Zepp Gerritsen
9. Ada van den Brink-Kalteren
10. Kunstenaars presentatie K4DB 2024

Beste Expositielocatie,

We hopen dat dit bericht u in goede gezondheid bereikt. Als werkgroep van de Kunst4daagsebronckhorst hebben we de afgelopen jaren met veel plezier samengewerkt met uw locatie om prachtige kunstexposities mogelijk te maken.

We schrijven u vandaag om onze herziene missie en zienswijze met betrekking tot de expositielocaties voor de komende Kunst4Daagse te delen. Onze missie is geëvolueerd en we zijn enthousiast over de nieuwe richting die we inslaan.We hebben daarom besloten om een andere benadering te volgen met betrekking tot de expositielocaties. Om een meer intieme en persoonlijke ervaring voor zowel kunstenaars als publiek te creëren.

Een van de belangrijke veranderingen die betrekking heeft op uw locatie, betreft de benadering van locaties en deelnemersaantallen. Om de interactie tussen kunstenaars en publiek te optimaliseren, hebben we besloten om het aantal deelnemers per adres te beperken tot maximaal vijf personen. Deze wijziging stelt ons in staat  om een diepere verbinding tot stand te brengen tussen de kunst, de locatie van de kunstenaar en het publiek, om een meer intieme en betekenisvolle ervaring te creëren voor zowel de kunstenaars als de bezoekers wat resulteert in een meer verrijkende ervaring voor alle betrokkenen.

We willen u hartelijk bedanken voor uw voortdurende steun en samenwerking bij het organiseren van dit inspirerende kunstevenement. Uw locatie is van onschatbare waarde geweest voor het succes van voorgaande edities en we hopen op een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking in de toekomst.

Voor meer informatie en details over de registratieprocedure en eventuele aanvullende richtlijnen met betrekking tot de komende editie van de Kunst4daagsebronckhorst, nodigen we u uit om onze website te bezoeken. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals, dank u wel voor uw voortdurende betrokkenheid. We kijken ernaar uit om samen met u de Kunst4daagsebrockhorst opnieuw tot een prachtig en succesvol evenement te maken.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Kunst4daagsebronckhorst

Back To Top